برنامه ریزی بلندمدت لازمه گسترش همکاری‌های حوزه پزشکی

جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای آشنایی با ظرفیت‌های پارک علم و فناوری شریف از ناحیه نوآوری شریف بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری شریف «علیرضا جعفر، مدیر توسعه نوآوری» در نشستی که امروز چهارشنبه ۱۹خردادماه با هدف آشنایی بازدید کنندگان با پارک علم و فناوری برگزار شده بود، به بیان پیشینه شکل‌گیری و نوع فعالیت این مجموعه پرداخت و گفت:از اسفندماه سال ۱۳۷۹ نهادهای مختلفی در حوزه فناوری و کارآفرینی در دانشگاه صنعتی شریف راه‌اندازی شد که با حمایت از نوآوری و خلاقیت، دستاوردهای فراوانی ایجاد کرده است. دانشکاه صنعتی شریف با تاسیس مرکز کارآفرینی آغاز به کار کرد و در ادامه با راه‌اندازی مرکز رشد، صندوق پژوهش و فناوری، مجتمع خدمات فناوری، شتابدهنده شریف، مدرسه اشتغال، پارک علم و فناوری، ناحیه نوآوری شریف و برج فناوری طرشت مسیر حمایت از ایده‌ها و نهادسازی در این حوزه را ادامه داد.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری شریف موفق به شناسایی ناحیه نوآوری شریف در اطراف دانشگاه شده است، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ شـرکت و استارتاپ، ۱۵ شــتاب‌دهنده، ۸ صندوق و شرکت سرمایه‌گذاری خطر پذیر و ۱۰مرکز نوآوری، ۲هاب نوآوری و ۱۰واحد تامین کننده خدمات در فضای ۲۵۰هکتاری پیرامون دانشگاه شریف مستقر هستند که به اشتغال ۳ هزار نفر منجر شده است.این واحد ها در حوزه‌های نرم افزار، سخت افزار، هوش مصنوعی، سلامت، حمل و نقل شهری و… فعالیت می‌کنند.

مدیر توسعه نوآوری پارک علم و فناوری شریف به فعالیت پارک علم و فناوری در زمینه علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: شرکت‌ها و استارتاپ‌های «پزشک خوب در زمینه نوبت دهی آنلاین، سلامت سینا با فعالیت در حوزه محصولات ضد امواج مغناطیسی، امیدآفرینان مهندسی آینده در حوزه چاپگرهای زیستی و زیستاژن در زمینه تحلیل داده‌های ژنتیکی» فقط بخشی از اقداماتی است که در حوزه سلامت پیگیری شده است.

مهندس جعفر هم‌جواری را امری ضروری در توسعه علم و فناوری دانست و گفت: نزدیکی فیزیکی واحدهای نوآورانه باعث ارتباطات بیشتر و ارتقای سطح همکاری‌ها می‌شود.

در این نشست، بازدیدکنندگان درباره نوع خدمات پارک در بخش‌های مختلف،بررسی ظرفیت‌های همکاری و نوع حمایت پارک علم و فناوری از متقاضیان سوالاتی را مطرح کردند.

مریم سلیمانی موحد، یکی از اعضای تیم بازدیدکننده در این نشست اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه شریف با موضوع فعالیت آموزشی و پژوهشی منعقد شده است و هر گونه حمایتی از وزارت بهداشت و دو دانشگاه برای همکاری‌های آموزشی و پژوهشی فراهم است اما برای بهترین استفاده از این ظرفیت باید برنامه‌ریزی بلند مدت داشته باشیم.