مأموریت اصلی پارک علم و فناوری، کمک به “شکل‌گیری کسب و کارهای مبتنی بر فناوری” است. افراد و مجموعه‌هایی که در یکی از بندهای فهرست کالاها و خدمات دانش‌بنیان ) دانلود فهرست ) فعال باشند؛ می‌توانند از خدمات پارک استفاده کنند. برای استفاده از خدمات پارک نیازی به اخذ گواهی دانش‌بنیانی نیست.

 

 

روند پذیرش در پارک علم وفناوری دانشگاه صنعتی شریف

درخواست خود را ثبت کنید

 الف) اگر یک ایده اولیه برای کسب و کار دارید:

شما می‌توانید از مرحله ایده تا مرحله توسعه محصول اولیه از خدمات دوره 9 ماهه “شتابدهی” پارک استفاده کنید. خدمات اصلی این دوره شامل فضای کار اشتراکی رایگان، پرداخت بذرمایه (یا همان سیدمانی)، مشاوره تخصصی و کمک برای جذب سرمایه است. تیم شما حداقل باید شامل دو عضو اصلی باشد و با توجه به محدودیت در ظرفیت، درحال حاضر اولویت پذیرش با تیم‌هایی است که حداقل یک بنیانگذار آن‌ها دانشجو یا دانش آموخته شریف باشد . خدمات پارک فعلا شامل حال تیم‌های یک نفره نمی‌شود.

 

ب) اگر به تازگی شرکت خود را ثبت کرده‌اید و نیاز به استقرار دارید:

شما می‌توانید مراحل اولیه توسعه کسب و کار خود را تحت دوره سه ساله “رشد” در پارک سپری کنید و از خدماتی مثل استقرار (با پرداخت اجاره حمایتی)، معافیت مالیاتی و تسهیلات مالی بهره‌مند شوید. اگر بیش از پنج سال از فعالیت شرکت شما می‌گذرد و یا گردش مالی بالایی دارید خدمات این دوره شامل حال شما نمی‌شود. (پایین را مطالعه کنید)

ج) اگر یک شرکت رشدیافته هستید و نیاز به حمایت‌های قانونی پارک دارید:

اگر شما یک شرکت با اندازه متوسط یا نسبتا بزرگ هستید می‌توانید با عضویت در پارک از خدمات دوره “پسارشد” مانند معافیت مالیاتی، شبکه‌سازی و توسعه بازار برای پانزده سال استفاده کنید. در این دوره تامین فضای استقرار در محدوده ناحیه نوآوری شریف بر عهده خود شرکت است. شرکت‌هایی که در ناحیه نوآوری شریف مستقر نیستند شرط لازم برای عضویت در پارک را ندارند.    

د) اگر یک شرکت یا موسسه بزرگ هستید و قصد استفاده از ظرفیت‌های زیست‌بوم فناوری را دارید:

خیلی از شرکت‌ها و صنایع بزرگ برای ایجاد چرخه نوآوری، جذب نیروی توانمند، رفع نیازهای سازمانی و سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌های جدید، تمایل دارند تا از ظرفیت دانشگاه صنعتی شریف و دیگر شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در ناحیه نوآوری شریف استفاده کنند. پیشنهاد پارک ایجاد یک دفتر نوآوری است. در این مدل، سازمان متقاضی بایستی دفتر نوآوری خود را در محدوده ناحیه نوآوری تأسیس و مستقر کند. دفتر نوآوری پس از پذیرش در پارک می‌تواند از برنامه‌های پارک در راستای زنجیره ارزش سازمان موسس خود بهره‌مند شود.

سوالات متداول

برای اطلاع از شرایط پذیرش در پارک به صفحه پذیرش در وب سایت پارک مراجعه و شرایط پذیرش پارک را مطالعه کنید.

برای پذیرش در دوره پیش‌رشد ثبت شرکت الزامی نیست ،ولی داشتن تیم اجرایی و ایده محوری الزامی است.

برای پذیرش در دوره رشد و پسارشد داشتن شرکت ثبت شده الزامی است

خیر، پارک علم و فناوری شریف پذیرش مجازی ندارد و شرط لازم برای ثبت درخواست پذیرش، استقرار در محدوده ناحیه نوآوری شریف است. برای آشنایی بیشتر با ناحیه نوآوری شریف به این صفحه در وب سایت پارک مراجعه کنید.

  1. ارائه درخواست و بارگذاری مدارک اولیه توسط متقاضی در وب سایت پارک
  2. برگزاری جلسه مصاحبه اولیه (پیش کمیته)
  3. برگزاری جلسه مصاحبه نهایی (کمیته پذیرش)
  4. دریافت مدارک تکمیلی از متقاضی
  5. تخصیص فضا و استقرار

 این فرآیند در بازه زمانی 7 الی 8  هفته‌ انجام می‌شود.

خیر، برای پذیرش در پارک حتما باید دارای یک تیم حداقل دو نفره (برای دوره پیش رشد) و یا شرکت ثبت شده (برای دوره رشد و پسارشد) باشید.

  • دوره پیش‌رشد: فضای کار اشتراکی به صورت رایگان ارائه می‌شود.
  • دوره رشد: فضای کار اختصاصی به صورت اجاره (با تخفیف) ارائه می‌شود.
  • دوره پسارشد: فضای استقرار توسط پارک ارائه نمی شود. واحد فناور متقاضی بایستی در محدوده ناحیه نوآوری شریف فضای استقرار خود را فراهم کند.

برای اطلاع از جزییات فضای استقرار پارک به این صفحه در وب سایت پارک مراجعه کنید.