توسعه تعاملات فی مابین دانشگاه صنعتی شریف و فارغ‌التحصیلان نیک‌اندیش

جلسه هم‌اندیشی و توسعه تعاملات فی مابین دانشگاه صنعتی شریف و فارغ‌التحصیلان نیک اندیش در برج فناوری شریف در یکم آذر ماه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اساتید برجسته‌ای همچون دکتر جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر ناصری معاون نوآوری، برنامه‌ریزی و پژوهش شرکت خدمات انفورماتیک، دکتر قائمیان، دکتر انتظاری رئیس هیئت مدیره شرکت خدمات انفورماتیک، دکتر فاطمی اردکانی عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دکتر سعیدی نائینی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت گام الکترونیک، دکتر بابادینیا عضو هیئت مدیره سازمان نصر تهران، دکتر معروفی عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ و مدیرعامل شرکت لاوان ارتباط، دکتر عابدی نژاد عضو هیئت مدیره نصر تهران و عضو شورای مرکزی نصر کشور و دکتر شرافت به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، آقای مهندس دهبیدی پور، ریاست محترم پارک علم و فناوری، فرصت های همکاری، در دو بخش مسئولیت اجتماعی و فرصت­های سرمایه گذاری تشریح کردند.

ایشان در بخش مسئولیت اجتماعی به مواردی ازجمله ایجاد خط اعتباری جهت اعطای تسهیلات مالی و بذرمایه به شرکت­‌های نوپا و تیم‌های نوآفرین، ایجاد ساختمان مرکز رشد برای استقرار شرکت­‌های نوپا، تعریف گرنت فناوری برای اعضاء هیئت علمی منتخب، حمایت مالی و همکاری در برنامه­‌های توسعه اشتغال دانشجویان و ترهین فضای استقرار اشاره داشتند. مهندس دهبیدی‌پور همچنین در زمینه فرصت­‌های سرمایه‌گذاری در ناحیه نوآوری شریف بر سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فناور و شرکت­‌های نوپا، ساخت و تملک فضا و همین طور نهادی‌های موجود در اجرای این طرح‌ها تاکید کردند.

در این جلسه آقای دکتر جلیلی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی شریف از برنامه‌های دانشگاه برای افزایش مشارکت در حل مشکلات حوزه صنعتی و فناوری کشور خبردادند و تأکید داشتند دانشگاه باید در این زمینه فعال‌تر عمل کرده و با تعریف راه حل­‌های راهبردی در حوزه صنعتی و فناوری هم مسئولیت خود را در حل مشکلات کشور در این زمینه انجام دهد و هم زمینه ایجاد درآمد برای دانشگاه، اساتید و دانشجویان به منظور حرکت به سمت استقلال مالی دانشگاه از بودجه‌های ناکافی دولتی را فراهم آورد.

ایشان ضمن تشریح فرصت‌های موجود در دانشگاه از جمله زمین­ه‌های تحت تملک دانشگاه برای اجرای طرح‌های صنعتی – نوآورانه، از دستور کار دانشگاه برای اعطاء بورسیه­‌های تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به منظور اتصال زودهنگام دانشجویان به بخش­‌های مختلف صنعتی و فناوری کشور خبر دادند.

ارتقاء تعامل دانشگاه و بخش خصوصی، احیای نقش آفرینی دانشگاه در حکمرانی صنعتی – فناورانه و خروج دانشگاه از وضعیت منفعل کنونی با رویکرد ارائه راه حل برای مشکلات موجود در بخش‌­های مختلف صنعتی و فناورانه کشور، در دستور کار قرار گرفتن برنامه­‌هایی برای مهارت‌افزایی دانشجویان به منظور جذب در بخش‌های خصوصی صنعت کشور محور دیگری بود که مورد توجه حاضرین در جلسه از جمله دکتر بابادینیا قرار گرفت.

در نهایت حضار توافق داشتند که جلسات بعدی با دستورکارهای مشخص و با رویکرد رفع ابهام در خصوص برنامه­‌های مطروحه در آینده هماهنگ و برگزار شود.