رئیس دانشگاه صنعتی شریف در نشست هم‌اندیشی با اساتید فناور: باید به دنبال متنوع‌سازی درآمدهای دانشگاه با تکیه بر فناوری باشیم.

نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اساتید فناور و برخی فعالین حوزه دانش‌بنیان، روز یکشنبه ۱۷بهمن‌ماه در محل سالن شورای دانشکده مکانیک دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری شریف، این نشست با هدف هم‌اندیشی با اساتید فناور پیرامون موضوعاتی چون همکاری‌های فناورانه در حل مسائل کشور، راهکارهای توسعه زیست‌بوم نوآوری دانشگاه، ملزومات نقش آفرینی فعالین حوزه نوآوری و همچنین مکانیزم انتفاع دانشگاه از توسعه فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست «دکتر رسول جلیلی، رئیس دانشگاه» با تاکید بر اهمیت متنوع‌سازی سبد درآمدی دانشگاه و درآمدهای پایدار دانشگاه تصریح کرد: وابستگی دانشگاه به منابع دولتی لازم است به مرور زمان کمتر شود و یکی از راهکارهای رسیدن به این مهم، استفاده از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه است و انتظار داریم اساتید فناور در این زمینه‌ راه‌حل‌های خود را ارائه دهند تا بتوان برای دانشگاه جریان درآمدی پایدار طراحی و پیاده‌سازی کرد.
رئیس دانشگاه اظهار امیدواری کرد با تداوم این جلسات، زمینه تحقق اهداف دانشگاه در این زمینه محقق شود.

استمرار در نهادسازی نوآورانه و تکمیل زنجیره دانش تا ارزش

«دکتر محمدرضا موحدی، معاون پژوهشی دانشگاه» با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه در زمینه‌های پژوهشی و فناوری و تشریح زنجیره دانش تا ارزش عنوان کرد: در دانشگاه‌های نسل سوم مانند این دانشگاه، توسعه کارآفرینی و نوآوری یکی از اولویت‌هاست و ما سعی کرده‌ایم با برقراری ارتباط نظام‌مند بین اجزا و برنامه‌های مختلف دانشگاه، ضمن حفظ کیفیت آموزش و پژوهش، دستاوردهای مناسبی در حوزه ارتباط با صنعت و توسعه کارآفرینی و اثربخشی اجتماعی داشته باشیم.

رشد حوزه‌های کارآفرینی، فناوری و نوآوری در ۲۰ سال اخیر به همراه ضعف‌ها و قوت‌ها

«مهندس مجید دهبیدی‌پور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف» از دیگر سخنرانان این جلسه بود. وی با اشاره به مسیر ۲۰ ساله دانشگاه در توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی به نهادهای ایجاد شده در این زمینه و ماموریت هرکدام از آن‌ها پرداخت و در مسیر شکل‌گیری هر کدام از نهادها به تجارب موفق و نقاط ضعفی که قابلیت بهبود دارند اشاره کرد.
بخش اعظم جلسه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات اساتید فناور پیرامون موضوعات کلیدی مطرح شده اختصاص یافت.
اکثر اعضای حاضر در جلسه با توجه به تجارب خود، پیشنهاداتی را جهت رفع مشکلات و موانع موجود و همچنین بهبود فرایندهای حوزه فناوری و نوآوری ارایه نمودند که مقرر شد با ایجاد کارگروه‌های ویژه، امکان‌پذیری آن‌ها بررسی و زمینه اجرایی شدن پیشنهادات فراهم گردد.
همچنین اعضای حاضر بر تداوم برگزاری نشست‌های این‌چنینی تاکید نمودند.