برگزاری شصت و پنجمین دورهمی دوستانه استارت‌آپ‌های شتاب‌دهنده پارک علم و فناوری شریف

شصت و پنجمین دورهمی استارت‌آپ‌های شتاب‌دهنده، روز سه‌شنبه ۲۸ دی‌ماه با موضوع «چالش منابع انسانی» در برج فناوری طرشت برگزار شد. در این نشست دوستانه جمعی از استارت‌آپ‌های دانشگاه‌های شریف و امیرکبیر حضور داشتند تا درباره مشکلات خود در خصوص منابع انسانی گفت‌وگو کنند و بتوانند با هم‌فکری و تعامل راهکارهای خوبی به یکدیگر ارائه دهند.
به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری شریف «سید حمیدرضا حسینی، مدیر فناوری پارک علم و فناوری شریف» درباره هدف این دورهمی گفت: شبکه‌سازی و قدرت شبکه و ارتباطات از اصلی‌ترین هدف‌های ما برای این نشست‌ها است. در این مکان جمعی از استارت‌آپ‌ها حضور دارند و مشغول فعالیت هستند که این فرصت مناسبی است تا هر کدام از این استارت‌آپ‌ها تجربیات خود را در حوزه کاری مربوطه یا در پیشبرد فعالیت‌شان در اختیار باقی افراد قرار دهند. دورهمی‌های این‌چنینی بستری مناسب برای هم‌افزایی بیشتر بین شرکت‌ها خواهد بود.
حسینی در ادامه درباره برج فناوری طرشت و هدف از انتخاب این فضا برای برگزاری نشست را این‌طور توضیح داد: برج فناوری طرشت متشکل از ۷۰ شرکت فناور است. همه این شرکت‌ها در ابتدا تیم کوچکی بودند که در حال حاضر تبدیل به شرکت‌هایی موفق با گردش مالی بالا شده‌اند. هدف از برگزاری این نشست در خارج از محیط دانشگاه شریف هم فاصله گرفتن از قالب و چارچوب همیشگی بوده تا از زاویه‌ای دیگر به بحث‌های اکوسیستم‌‌ نوآوری نگاه کنیم و هم در فضایی که اجتماعی از شرکت‌‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی است، قرار بگیریم.

مدیر فناوری پارک شریف اضافه کرد: تیم‌های زیادی با ایده استارت‌آپی کار خود را شروع کردند اما بنا به دلایلی با شکست مواجه شدند. این در حالی است که این تجربه توانسته جنبه یادگیری مناسبی برای آنها به همراه داشته باشد تا بتوانند در کسب‌وکار یا استارت‌آپ جدیدی مشغول شوند و منشأ اثر باشند.
حسینی ادامه داد: ناحیه نوآوری شریف منطقه‌ای است که در آن ۵۰۰  شرکت فناور نوپا همچنین شرکت‌‌های بزرگ در زمینه‌های مختلف مشغول فعالیت هستند. این شرکت‌ها در حال حاضر با یکدیگر تعامل و تبادل دارند. ۱۰ مرکز نوآوری، ۲۰ شتاب‌دهنده و ۱۵ نهاد سرمایه‌گذار خطرپذیر در این ناحیه مستقر هستند. این اکوسیستم دارای خاصیت پویایی با ظرفیت بسیار بالایی است.
او توضیح داد: پارک علم و فناوری شریف به عنوان یک نهاد تسهیلگر سعی بر هم‌افزایی بیشتر بین این نهادهای مختلف و اکوسیستم  دارد.
در طول این نشست «عرفان رنجبران، بنیان‌گذار و مسئول اجرایی استارت‌آپ نت‌بوک» بازار خرید و فروش کتاب‌های دست دوم دانشگاهی و کمک‌درسی نیز گفت: انتقال تجربه و استفاده از تجربیات مشابه دیگران می‎تواند کمک بسزایی در هموار کردن مسیر استارت‌آپ‌ها داشته باشد. او با بیان سوال «دلیل استخدام افراد فنی و متخصص در شرکت‌ها چیست؟» حاضران را وارد بحث و گفت‌وگو کرد.
در ادامه این نشست نمایندگان استارت‌آپ‌ها  فعالیت‌های خود را به حاضران در جلسه معرفی کردند. استارت‌آپ‌هایی همچون زیترون، رادیکال مدیکال، آیریا اورنگ توکان (آیوت)، مهدا، پارس تک، ققنوس، بسازیم، لمونی، پیمون، سرو فناوران امید و تعدادی از شرکت‌کنندگان در این نشست تجربیات خود را درباره اینکه چگونه می‌توان نیروهای متخصص را جذب شرکت‌ها کرد و به آنها انگیزه برای وفاداری به شرکت داد، صحبت کردند.