برگزاری دومین دورهمی بازیگران ناحیه نوآوری شریف

دومین دورهمی بازیگران ناحیه نوآوری شریف، با موضوع «مجتمع‌های فناوری و نوآوری» و با حضور مجموعه‌های فعال در این حوزه روز یکشنبه 28 آذرماه برگزار شد. در ابتدای این نشست میترا بهرامی، کارشناس هم‌آفرینی پارک به چرایی حضور بازیگران ناحیه در این جلسه و اهمیت هم‌افزایی بین آنها پرداخت.
به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری شریف، در این نشست «احسان عظیم‌زاده، معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف» ضمن اشاره به مجموعه خدمات پارک گفت: شبکه فناوری پارک یک شبکه غنی‌شده و نوآورانه است که بازخورد مثبت نیز دریافت کردیم و اعتمادسازی هم ایجاد شده است.

وی افزود: ادعا می‌کنیم محدود به دیوارهای پارک نیستیم و به دنبال فعال‌سازی ظرفیت همجوار با دانشگاه صنعتی شریف هستیم. برای مثال، در زمان افزایش تعداد شرکت‌ها روی ظرفیت اجرایی ناحیه نوآوری شریف حساب می‌کنیم و پارک صرفا تسهیل‌گری می کند.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه شریف همچنین با بیان اینکه مکان، پول و افراد بر حاصل‌خیزی ناحیه تاثیر دارد، اظهار کرد: دانشگاه شریف نیروی انسانی (تلنت) را فراهم کرده و به همین دلیل شرکت‌ها از اینجا استفاده می‌کنند. ظرفیت زیادی برای تامین محل استقرار هم وجود دارد که در حال استفاده است.
درباره پول هم می‌توان گفت حضور صاحبان سرمایه تاثیرگذار است و ما تلاش کردیم این افراد در ناحیه حضور یابند تا به تامین سرمایه کمک کنند. نگاه ما پاسخگویی به این ۳ مولفه در ناحیه نوآوری شریف است.

در ادامه «دکتر زیاری، مدیرعامل کارخانه نوآوری بایوتکس» با بیان اینکه پل ارتباطی صنعت و دانشگاه پارک علم و فناوری است، گفت: مجموعه‌های موجود می‌توانند در مباحثی مثل شهرداری و تسهیلات به یکدیگر کمک کنند. همچنین شرکت‌های موجود در ناحیه نوآوری باید از یکدیگر خبر داشته باشند و نیازمندی‌ها و مشتری‌های مرتبط را به یکدیگر معرفی کنند.
«دکتر مهدی نیامنش، مدیرعامل هلدینگ فناوری بنتک» نیز گفت: پتانسیل‌های ناحیه نوآوری خیلی زیاد است و می‌توان از آن بیشتر به نفع شرکت‌ها استفاده کرد. نگاه کلان و راهبردی پارک می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.
نیامنش با بیان اینکه در زمینه ارتباط با مقامات کشور ظرفیت‌های بیشتری در پارک وجود دارد، اظهار کرد: پارک باید واسطه دولتمردان و شرکت‌ها باشد. حتی گاهی لازم است صنایع خصوصی برای بازدید حضور پیدا کنند که شاید نفع بیشتری داشته باشد.
در پایان این نشست «علیرضا جعفر، مدیر توسعه نوآوری پارک علم و فناوری شریف» نیز با تاکید بر اهمیت هم‌افزایی در ناحیه نوآوری شریف به عنوان یک رکن کلیدی در توسعه این فضا گفت: مجتمع‌های فناوری و نوآوری از مهمترین بازیگران ناحیه هستند که میزبان طیف متنوعی از شرکت‌ها هستند و همکاری و حمایت پارک با مجتمع‌های حاضر می‌تواند به رشد شبکه شرکت‌هایشان کمک فراوانی داشته باشد.