در نشستی که روز سهشنبه مورخ ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، و دکتر بهنام طالبی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، دکتر شریعتمداری، مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس صورت گرفت؛ قرارداد سرمایهگذاری و مشارکت در شرکتهای فناور و دانشبنیان و سرمایهگذاری جسورانه (VC) در طرحهای فناورانه، میان پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایهگذاری خطرپذیر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به امضا رسید.
این قرارداد با هدف گسترش مشارکت و سرمایهگذاری جهت توسعه راهبری و توانمندسازی مراکز نوآوری و شتابدهی و همینطور شرکتهای پژوهشی و دانشبنیان و نیز حمایت از پژوهشگران جهت گسترش تحقیقات دانشگاهی در قالب ایجاد داراییهای فکری با ارزش افزوده بالا و کمک به تجاریسازی ایدههای دانشبنیان و استارتاپی توسط دکتر طالبی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، دکتر ساداترسول، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف، و دکتر علائی طباطبائی، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به امضا رسید.
در این نشست پس از ارائه گزارشی از نحوه عملکرد و فعالیتهای هلدینگ خلیج فارس و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، دکتر شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با اشاره به نقش مؤثر فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در صنعت پتروشیمی عنوان کرد: ” در مجموعه پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس افراد بسیار موثری از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف حضور دارند. امروزه افزایش بهرهوری در تولیدات صنایع پتروشیمی، وابسته به همکاری مستمر آن با مراکز علمی است. دانشگاه صنعتی شریف یکی از بهترین فضاهایی است که در این راستا میتوان از پتانسیل آن استفاده کرد.
وی افزود: این قرارداد میتواند شروع یک همکاری مشترک باشد که با استفاده از ظرفیتهای موجود در مجموعه پارک علم و فناوری شریف و شرکتهای مستقر در آن صورت میپذیرد. انشالله این رویداد سرآغاز یک تقسیم ریسک و کمک به تولید فناوریهای مورد نیاز صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی باشد.”
در ادامه دکتر موسوی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه زیرساختهای دانشگاهها از جمله دانشگاه صنعتی شریف میتوانند به توسعه نظام فناوری کشور کمک کنند گفت: با ایجاد این باور در افراد که میتوانند اثرگذار باشند و با تامین و رفع نیازهای مالی میتوان شرایطی را فراهم آورد که به نگهداشت اعضای هیئت علمی، دانشجویان و نخبگان کمک کند.
وی در پایان، صنعت پتروشیمی را بهعنوان یکی از صنایع پیشران کشور که در سالهای اخیر نقش قابل توجهی در ارزآوری داشته، معرفی نمود و چنین افزود: دانشگاه صنعتی شریف میتواند بازوی مشورتی صنعت پتروشیمی باشد و با همکاری این صنعت در رفع چالش ناترازی انرژی کشور نقش موثری ایفا کند.