مدیرعامل شرکت شریف سولار گفت: نقش پارک علم و فناوری شریف در هدایت ناحیه نوآوری شریف نقشی راهبردی است که در راستای توسعه شرکتهای دانشبنیان برنامهریزیهای کلان انجام میدهد بنابراین انتظار نمیرود مشکلات ریز و درشت شرکتها را به طور مستقیم حل کند.
«نیما تقوینیا، مدیرعامل شرکت شریف سولار» در گفتوگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری شریف درباره شکلگیری این مجموعه گفت: شرکت شریف سولار ابتدا در گروه نانو ذرات دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفت و هدف آن از ابتدا توسعه فناوری و تجاریسازی بود. ما پس از اینکه مدتی با نام دانشگاه و به عنوان دفتر خدمات فناوری، دستگاههایی ساختیم، شرکت را ثبت کردیم.
وی افزود: در ابتدا با هدف ساخت مواد و تجهیزات سلولهای خورشیدی فعالیت خود را آغاز کردیم اما در حال حاضر در زمینههای وسیعتری فعالیت میکند به عبارت دیگر یک شرکت دانشبنیان در حوزه ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی هستیم که علاوه بر تجهیزات، در زمینه ساخت جوهرها و خمیرهای مورد استفاده در سلولهای خورشیدی نسل جدید و الکترونیک چاپی فعالیت میکنیم.دکتر تقوینیا با اشاره به نقش دانشگاه صنعتی شریف و حضور در ناحیه نوآوری شریف اظهار کرد: شریف سولار شرکتی برآمده از گروه سلولهای خورشیدی در دانشگاه صنعتی شریف است و هم اکنون در پارک علم و فناوری شریف مستقر است. این شرکت با تجربهای متمایز در ساخت تجهیزات و دانش گسترده در حوزه مواد، محصولات متعددی در حوزههای سلول خورشیدی، الکتروشیمی، میکروسکپی، کنترل اتمسفر، آنالیز سطح و عملیات سطحی را به تولید و فروش میرساند.
مدیرعامل شرکت شریف سولار درباره نقش پارک علم و فناوری شریف در شکلگیری و توسعه فعالیتهای دانشبنیان این مجموعه گفت: شرکت در ابتدا فعالیت خود را در ساختمان پارک علم و فناوری شریف آغاز کرد اما هماکنون در مجاورت دانشگاه صنعتی شریف و در ناحیه نوآوری شریف مستقر شدهایم و فعالیت خود را ادامه میدهیم.