شامگاه جمعه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۳ دومین سامانه سورتینگ هوشمند رباتیک کشور با حضور دکتر احمدی معاون وزیر ارتباطات و مدیرکل شرکت ملی پست ایران و دکتر حبیبی استاندار محترم کرمانشاه بهرهبرداری شد.
شرکت دانشبنیان تنسور مستقر در پارک علم و فناوری شریف با حمایت مؤسسه بنیاد شریف، موفق به تولید نسل دوم رباتهای هوشمند در سامانه پستی کشور شد.
این رباتها از لحاظ طراحی بدنه، طراحی مکانیکی، طراحی بورد و همچنین طراحی سازه زیرین ربات بهعلت وجود ستونهای متعدد، بهطورکلی با نسل اول رباتهای مستقر در پست تهران متفاوت هستند.
از مهمترین ویژگیهای نسل دوم این رباتهای هوشمند افزایش میزان چابکی این رباتها است که در مقایسه با نسل اول خود به میزان ۲۵ درصد سبکتر طراحی و عرضه شده اند؛ همچنین سرعت حرکت خطی آنها نیز ۱/۲ برابر بیشتر از رباتهای تهران است.
این شرکت نوآور عضو پارک علم و فناوری شریف، با بکارگیری تکنولوژی پیشرفته هوش مصنوعی موفق به ایجاد تنها سیستم در کشور شده است که قادر است حتی در فضاهای محدود تا ۱۴۱ متر و همینطور در مکانهایی با ستونهای متعدد نیز خدمات سورتینگ تا ۴۸ هزار بسته در شبانهروز و با بهرهگیری از بهروزترین تکنولوژی دنیا ارسال کند.
رباتهای تولیدشده توسط شرکت ماشینهای هوشمند تنسور، با توان بالا در جداسازی بستهها و دقت صد در صدی در ارسال مرسولات پستی، موجب افزایش کیفیت خدمات، کاهش ۸۰ درصدی مصرف انرژی و نیز صرفهجویی در هزینههای انسانی شدهاند.
لازم به ذکر است که گام اول این پروژه که مشتمل بر طراحی و ساخت ۴۰ ربات هوشمند جهت جداسازی مرسولات پستی بود، تاکنون به ۵۰ عدد افزایش یافته است. ازاینرو شرکت تنسور در راستای هوشمندسازی شبکه پستی کشور و توسعه اقتصاد دیجیتال گام بلند دیگری برداشته است.