ناحیه نوآوری شریف، دانشگاه را به تولید و بازار متصل میکند
طرحهای توسعهای ناحیه نوآوری شریف به دستور مستقیم رییس جمهور از طریق ویدیوکنفرانس به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، صبح امروز(پنجشنبه) ۱۹ فروردینماه، رییس جمهور در شصت و یکمین هفته پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید، طرحهای توسعهای ناحیه نوآوری شریف را از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی افتتاح کرد و به بهرهبرداری رسمی رساند.
آقای دکتر روحانی در بخش افتتاح طرحهای ناحیه نوآوری شریف با اشاره به اهمیت و جایگاه دانشگاه صنعتی شریف، گفت: دانشگاه صنعتی شریف یکی از بزرگترین و برترین دانشگاههای کشور است که افتخارات علمی و پژوهشی زیادی دارد اما کمبودی که در این دانشگاه احساس میشد، وجود یک مرکز فناوری در مجاورت این دانشگاه بود تا با تعامل دانشگاه و این مرکز علاوه براین که دانشجویان روحیه بهتری پیدا میکنند ،بتوانند دانش کسب شده در دانشگاه را در فضای علم و فناوری عملیاتی کنند.
وی با تاکید بر اهمیت ناحیه نوآوری شریف افزود: ناحیه نوآوری هم به توسعه کشور کمک می کند و هم به دانشگاه کمک می کند تا با شیوههای نو علم و عمل را باهم توأمان کنند.
دکتر روحانی با بیان این که دانشگاه را باید به تولید متصل کرد، اظهارکرد: ناحیه نوآوری دانشگاه راه به تولید و تولید را به بازار متصل میکند. اگر دانشگاه به تولید و در نهایت به بازار متصل نشود نمیتواند برای جامعه مفید باشد. علاوه بر این ناحیه نوآوری شریف موجب ماندگاری دانش در ذهن دانشجویان و تولید علم نیز میشود.
در ابتدای مراسم نیز آقای دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در تشریح این طرح ها گفت: ناحیه نوآوری شریف یک مدل موفق از نوآوری مدرن شهری است که بدون کمک شهرداری تهران این طرح امکان پذیر نبود.
دکتر ستاری با تاکید براین که نواحی نوآوری گام مهمی در جهت هوشمندسازی شهر تهران است، اظهارکرد: درحال حاضر ۵۰۰ شرکت در این ناحیه مشغول به فعالیت هستند که فروش این شرکت ها به بیش از ۲ هزار میلیارد تومان میرسد.
ناحیه نوآوری شریف به مساحت ۲۵۰ هکتار در میان خیابان آزادی و سه بزرگراه شهید جناح، شیخ فضل الله نوری و یادگار امام(ره) واقع شده است و هماکنون بیش از ۵۰۰ شرکت، ۱۵ شتابدهنده، ۸ صندوق و شرکت سرمایهگذاری، ۱۰ مرکز نوآوری و ۲ فضای کار اشتراکی در آن مستقر هستند.