محمدعلی زلفیگل طی حکمی «علی خیرالدین» را به عنوان «مشاور وزیر در امور علمی، تحقیقاتی و فناوری» منصوب کرد.
در قسمتی از متن این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه آموزش عالی، به موجب این حکم به سمت «مشاور وزیر در امور علمی، تحقیقاتی و فناوری» منصوب میشوید. انتظار میرود با همفکری، هماندیشی و همیاری صاحبنظران در اتاقهای فکر، اهداف و سیاستهای این وزارت در زمینه راهبری دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری بر پایه سیاستهای دولت محترم و در چارچوب برنامههای ارائه شده اینجانب به مجلس شورای اسلامی تحقق یابد.
علی خیرالدین مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه علم و صنعت ایران و مدرک دکتری خود را از دانشگاه مکگیل کانادا در سال ۱۹۹۶ دریافت کرد. وی در حال حاضر استاد مهندسی سازه در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان است. وی هشت سال ریاست دانشگاه سمنان را بر عهده داشت.
همچنین هفته گذشته، دکتر خیرالدین در حکمی «دکتر بهنام طالبی را به عنوان سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری» منصوب کرد.
در حکم انتصاب دکتر علی خیرالدین خطاب به دکتر بهنام طالبی بر ماموریت های دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری شامل: بسترسازی برای ارتقاء شاخص های اشتغال زایی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با حمایت از فعالیتهای شرکتهای نوآفرین، استارتاپ ها و شرکت های کوچک و متوسط، و بستر سازی برای تعامل و همکاری حداکثری فیمابین دانشگاهها و پژوهشگاهها با عناصر زیستبوم نوآوری و فناوری تاکید شده است.
معاون فناور و نوآوری وزیر علوم در ادامه این حکم انتصاب، پیشنهاد قوانین و اجرای سیاستهای تشویقی برای ورود اساتید و دانشجویان به نظام نوآوری را از جمله وظایف دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری دانسته و بر بازنگری آیین نامه ارتقاء در حوزه نوآوری و فناوری و طراحی ساز و کارهای لازم جهت جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص و خبره و کارآمد در ارکان نظام نوآوری و فناوری تاکید کرده است.
همچنین بهره گیری از تجربه های موفق و توجه ویژه به رشد و توسعه واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در ارتقاء جایگاه کشور در عرصه فناوری از دیگر وظایف و ماموریت های دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری ذکر شده است.
دکتر بهنام طالبی بیش از این سرپرست دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم بود.