زمینه فعالیت: کشاورزی، فناوری، زیستی و صنایع غذایی
سال تاسیس: 1400
ایده محوری: تولید و فرآوری جلبک اسپیرولینا در مقیاس انبوه برای مصارف حیوانی و انسانی
وضعیت: پذیرش شده
وبسایت: piruzom.ir
اسپیروزم
اسپیروزم در سال 1400 با همکاری تعدادی از دانشجویان مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف فعالیت خود را آغاز نمود که سعی دارد با تولید مکمل های طبیعی و فرآوری اصولی گام مهمی در افزایش بهره وری صنعت غذا و کاهش سوتغذیه بردارد. این تیم تلاش میکند تا با استفاده از دانش زیست فناوری، در زمینه تامین آمینواسیدهای ضروری مورد نیاز رشد، بصورت کاملا طبیعی و در مقیاس انبوه فعالیت نماید. همچنین در ادامه با فرآوری مناسب، مکمل های غذایی با داشتن اجزای ضروری را برای مصارف گوناگون ارائه نماید.