آیین بهرهبرداری از مجتمع فناوری امید پارک علم و فناوری دانشگاه شریف با حضور دکتر دهقانی، معاون علمی، فناوری و دانش بنیان رئیس جمهور روز چهارشنبه 18 بهمنماه 1402 برگزار شد.
دکتر بهنام طالبی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف در آغاز مراسم، ضمن خیرمقدم به میهمانان به ارائه گزارشی از فرآیند بازسازی و تجهیز ساختمان سابق آموزش دانشگاه شریف و بهرهبرداری از آن به عنوان مجتمع فناوری امید پرداخت.
دکتر طالبی اظهار داشت: در مجتمع فناوری امید 1000 مترمربع فضای قابل بهرهبرداری برای شرکتهای فناور از 15 متر الی 95 مترمربع ایجاد شده که 25 اتاق برای شرکت های فناور و 3 سالن بزرگ برای فضای کار اشتراکی (Cowork) فراهم شده است.
وی ادامه داد: اعتبارات تخصیص داده شده به این طرح 150 میلیارد ریال بوده است که از این میزان مبلغ 100 میلیارد ریال سهم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و مبلغ 50 میلیارد ریال سهم پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف میباشد.
رئیس پارک علم و فناوری شریف بیان کرد: میزان اشتغالزایی مستقیم در این مجتمع 250 نفر میباشد که در حوزههای بهینهسازی آب و انرژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، الکترونیک و سخت افزار، مهندسی پزشکی، مواد و متالورژی، مدیریت فناوری و فناوری زیستی فعالیت دارند.
دکتر طالبی به فراخوان پذیرش در شتابدهنده شریف در قالب طرح امید اشاره نمود و گفت: برای اولین بار تیمهای غیرشریفی نیز میتوانند در شتابدهنده شریف پذیرش شوند که در فضاهای ایجاد شده در این مجتمع مستقر خواهند شد.
در ادامه این مراسم دکتر دهقانی، معاون علمی، فناوری و دانش بنیان رئیس جمهور از شرکتهای اتقان خودرو هوشمند، پیشگامان فناوری مواد و انرژی ثمین، ایماژ بین الملل شریف، شیمی افشره کناد، موری، شایا شیمی شریف، فرابین فرایند شریف وانرژی شریف باتری که در مجتمع فناوری امید مستقر هستند، بازدید نمود.