مراسم آیین تجلیل از مهندس دهبیدی‌پور به پاس 15 سال تلاش در توسعه زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد

روز ‎سه‌شنبه 4 بهمن ماه مراسم تجلیل از مهندس دهبیدی‌پور با حضور دکتر جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، آقای دکتر طالبی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه، مدیران عامل واحدهای فناور پارک و سایر فعالین حوزه فناوری در سالن همایش های پژوهشکده انرژی برگزار شد.
در ابتدای برنامه پس از خوش‌آمدگویی و خیرمقدم به مهمانان توسط علیرضا جعفر (مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه) به عنوان مجری مراسم، آقای دکتر طالبی در سخنان خود، ضمن تقدیر از مهندس دهبیدی‌پور برای تلاش‌های ایشان در عرصه نوآوری و فناوری بیان کرد: باتوجه به فعالیت‌های موثری که در توسعه کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه و ناحیه نوآوری شریف در این سال‌ها انجام شده است، برای تیم‌های جوان کسب‌وکارهای نوپا محیطی برای رشد در مسیر کارآفرینی فراهم شده. مهندس دهبیدی‌پور نقش مهمی در هموار کردن این مسیر برای کارآفرینان ایفا کردند.

در بخشی از این برنامه دکتر سورنا ستاری ضمن تقدیر از تلاش‌های مهندس دهبیدی‌پور در ایجاد و توسعه ناحیه توآوری شریف، گفت: پارک علم وفناوری شریف و ناحیه نوآوری شریف تبدیل به یک الگوی ممتاز در کشور شده است. تغییرات در حوزه تکنولوژی بسیار سریع رخ می‌دهد و در ناحیه نوآوری شریف نیز ایده‌ها، برنامه‌‌ها و فعالیت‌های جدید باید اتفاق بیوفتد و از نوآوری‌های جدید استقبال شود.

دکتر جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز در این مراسم به تاثیر مثبتی که مهندس دهبیدی‌پور در توسعه کارآفرینی و نوآوری دانشگاه داشتند اشاره کرد و افزود: رشد ناحیه نوآوری شریف مرهون زحمات مهندس دهبیدی‌پور است، ایشان با دلسوزی به دنبال فراهم کردن زمینه ها، ابزار و تسهیلات برای کارآفرینان و فناوران بود. دکتر جلیلی در ادامه افزود: توسعه ناحیه نوآوری شریف مستلزم اعتماد به کارآفرینان است. امیدواریم در ادامه، این امر به دست دکتر طالبی محقق شود.

 

در انتها مهندس دهبیدی‌پور سخنان خود را با یادی از مرحوم دکتر روستا آزاد رئیس اسبق دانشگاه آغاز کرد و گفت: ایشان مشوق اصلی بنده برای حضور در این مسیر بودند. از آقای دکتر جلیلی، دکتر طالبی و همه همکارانم تشکر می‌کنم. من دوست دارم به کارهایی که در این 15 سال انجام ندادم اشاره کنم.
وی افزود: ضریب نفوذ برنامه‌های کارآفرینی بین دانشجویان پایین است و باید بیشتر شود.

ارتباط بین دانشگاه و صندوق پژوهش و فناوری شریف ضعیف است اما امیدواریم این ارتباط طوری باشد که صندوق گزینه اصلی استارتاپ ها برای جذب سرمایه باشد.

ارتباط با مردم ناحیه را شروع کردیم اما باید این ارتباط به گونه‌ای شکل بگیرد که مردم احساس کنند ناحیه نوآوری برای آنهاست که دارد توسعه پیدا می‌کند.

وی در ادامه افزود: امیدوارم در آینده اقدامات لازم برای این موارد انجام شود و شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

در این مراسم آقای دکتر فرهمند عضو هیئت علمی دانشگاه، آقای مهندس فردیس عضو اتاق بازرگانی ایران، آقای مهندس پهلوان‌زاده عضو هیئت مدیره اسمارت آپ، آقای مهندس شریعتمدار مدیرعامل جیبیت و آقای مهندس انصاری بنیان گذار استارتاپ رو به راه حضور داشتند و در طول مراسم مطالبی را در مورد تجربه همکاری با مهندس دهبیدی‌پور ارائه دادند.

آقایان دکتر حدادپور، دکتر تجریشی، دکتر رضایی فر، دکتر کشمیری، دکتر موحدی و جمعی دیگر از اساتید و کارکنان دانشگاه نیز از حاضرین این مراسم بودند.

آقای مهندس دهبیدی پور از سال ۱۳۸۶ الی ۱۳۹۵ مدیریت مرکز رشد دانشگاه را بر عهده‌ داشتند. سپس با تاسیس پارک ایشان از سال ۱۳۹۵ الی ۱۳۹۷ به عنوان معاون پارک و پس از آن تا دی ماه سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس پارک فعالیت داشتند.

ایشان در ۱۵ سال دوره خدمت خود مؤسس نهادهایی از جمله صندوق پژوهش شریف، شتابدهنده شریف، مدرسه اشتغال شریف، پارک علم و فناوری شریف و طراح مدل ناحیه نوآوری شریف بودند.

آقای مهندس دهبیدی پور در حال حاضر به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور نوآوری و فناوری مشغول به فعالیت هستند.