صبح روز دوشنبه ۱۲ دیماه اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از ناحیه نوآوری شریف بازدید به عمل آوردند.
این بازدید با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون فناوری رئیس جمهور، دکتر فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت عتف، دکتر جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر طالبی رئیس پارک علم وفناوری شریف و دکتر منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی انجام شد و با فعالیتهای ایستگاه نوآوری شریف، کارخانه نوآوری بایوتکس و برج فناوری شریف آشنا شدند.
در ابتدا اعضای کمیسیون از شرکتهای توان اکسیر فارمد فعال در حوزه فناوری زیستی و تولید مکملهای غذایی، شرکت آیان (خدمات مدیریت پرداختها) و شرکت دانشپژوهان ورنای آتی ( آموزش دانشآموزی در زمینه اینترنت اشیا) که مستقر درایستگاه نوآوری شریف بودند بازدید کردند و با فعالیت آنها از نزدیک آشنا شدند.
در ادامه بازدید از کارخانه نوآوری بایوتکس انجام شد که پس از معرفی کارخانه نوآوری با شرکتهای مستقر و فعال در حوزه سلامت از جمله: کارین فرآیند سینا، درمانگستر رناپ و شرکت ویتا و شتابدهنده سنتز اشنا شدند.
در انتها پس از بازدید از برج فناوری شریف، نشست هماندیشی در دانشگاه صنعتی شریف، با حضور اعضای هیئت رئیسه و برخی مدیران دانشگاه صنعتی شریف در دفتر شورای ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست دکتر جلیلی با اشاره به دستاوردهای اخیر دانشگاه، درباره برنامههای راهبردی دانشگاه صنعتی شریف توضیح دادند : ما قصد داریم دانشگاه صنعتی شریف پیشگام و الگوساز و مرجع باشد و ارتقای توان مالی دانشگاه را در دستور کار خود داریم تا بتوانیم در علم و فناوری سرآمد باشیم.
در ادامه دکتر جلیلی به اهمیت برنامه های فرهنگی دانشگاه تاکید و برخی از اقدامات در این راستا را تشریح کردند.
دکتر جلیلی با بیان اینکه ناحیه نوآوری شریف محلی برای توسعه فرهنگ کارآفرینی است گفتند: در ناحیه نوآوری شریف که به مساحت ۲۵۰ هکتار در میان خیابان آزادی و سه بزرگراه شهید جناح، شیخ فضل الله نوری و یادگار امام واقع شده است، بیش از 600 شـرکت، 19 شــتابدهنده، 15 صندوق و شرکت سرمایهگذاری و 10 مرکز نوآوری در آن مستقر هستند.
در پایان این نشست ضمن جمعبندی نکات مطرح شده جناب آقای دکتر منادی رئیس کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش فعالیتهای فناورانه دانشگاه و پارک علم و فناوری قول همکاری و مساعدت در رفع مشکلات زیرساختی دادند.