تولید دستگاه تخصصی فیبرنوری و رقابت با تحریم‌ها

استفاده از فناوری فیبرنوری به دلیل سرعت بالا در انتقال داده بسیار اهمیت دارد. شرکت مخابرات پرمان که تیمی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف است توانسته با تولید دستگاه‌های این فناوری خدماتی را به شرکت‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی ارائه دهد.
شرکت پرتو تماس نوین (پرمان) به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده و تا کنون پابرجاست. به گفته «محمدرضا پاکروان، مدیرعامل پرمان» این شرکت در حوزه طراحی، توزیع و ارائه خدمات مخابراتی فیبرنوری و شبکه دیتا فعالیت دارد.
پاکروان در توضیح بیشتر کارایی فیبر نوری در حوزه مخابرات و خدمات آن گفت: فبیر نوری بستری برای تبادل داده با سرعت زیاد در فواصل زیاد است. 99 و نیم درصد ارتباطات شبکه‌های مخابراتی استان‌های کشور و شبکه  اینترنت با فیبر نوری فعالیت دارد که زیرساخت‌ها، کابل‌ها و دستگاه‌های بخصوصی دارد که شرکت‌های مخابراتی از آن استفاده می‌کنند و ساخت دستگاه‌های آن هم که بسیار سخت و پیچیده است ازسوی شرکت ما انجام می‌شود. این دستگاه‌ها در تعداد محدودی از کشورها تولید می‌شود و به دلیل تحریم‌های ایران، واردات آنها در این سال‌ها ناممکن بود اما ما توانستیم آن را تولید کنیم و با رایزنی و جلسات متعدد در اختیار شرکت‌ها و نهادهایی که دارای فیبرنوری هستند، قرار دهیم.
مدیرعامل پرمان ادامه داد: فیبرنوری در برخی صنایع مانند صنعت برق، صنعت نفت و صنعت گاز قابل استفاده است. فیبرنوری در صنعت برق در ارتباط بین پست‌ها و فرمان‌ها برای کنترل و جمع‌آوری اطلاعات پست‌ها استفاده می‌شود.
او در مورد عضویت در پارک علم و فناوری شریف گفت: عضویت در پارک مزیت‌هایی دارد و برای هر شرکت و ساختاری مواضع یا منافعی را براساس نیاز آن مجموعه مرتفع می‌کند. طبیعتا برای شرکت ما که فعالیتی 20ساله دارد در رشد و ادامه فعالیت نیازی برآورده نشده است و خواسته‌های ما هم متفاوت است اما عضویت در پارک یک ارزش افزوده دو طرفه در بردارد و باعث شد تا بتوانیم پروانه بهره‌برداری را از سوی وزارت صمت دریافت کنیم.