رئیس پارک علم و فناوری شریف گفت: وظیفه اصلی شرکتهای دانشبنیان کمک به دولت سیزدهم برای گریز از اقتصاد سنتی است.
«مجید دهبیدیپور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صعنتی شریف» در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد: با توجه به سخنان رئیسجمهور در خصوص توجه به اقتصاد دانشبنیان و گریز از اقتصاد سنتی در دولت سیزدهم، پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان به عنوان یکی از اصلیترین و تأثیرگذارترین مولفهها برای قرار گرفتن در این مسیر خود را موظف به کمک برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در سطح کشور میدانند.
او افزود: هرچند شرکتهای دانشبنیان موظف به تقویت اقتصاد دانشبنیان و کمک به دولت برای افزایش سهم بخش خصوصی برای قرار گرفتن در این مسیر هستند، اما نیازمند حمایتها و ایجاد برخی زیرساختها خواهند بود.
دهبیدی پور بیان کرد: بازار یکی از اصلیترین موضوعاتی است که در این خصوص باید به آن پرداخته شود؛در واقع بازار دولتی نتیجه یک اقتصاد دولتی است، اما با توجه به شرایط اقتصادی موجود و تحریمها در صورتی که بازار در اختیار شرکتهای دانشبنیان و فناور قرار گیرد رشد بسیار زیادی را در زمینه اقتصاد دانشبنیان خواهیم داشت.
رئیس پارک علم و فناوری شریف با اشاره به اهمیت تأمین زیرساختها برای شرکتهای فناور گفت: زمانی که زیرساختهای لازم برای تأمین نیازهای شرکتها فراهم نباشد این امر سبب میشود تا به تقاضاهای شرکتها کمتر پرداخته شود. در حالی که مناسب بودن زیر ساخت موجب سرویسدهی بیشتر به شرکتها و درنهایت موفقیت شرکتها خواهد شد.
او بیان کرد: افزایش تسهیلات و نقدینگی صندوق نوآوری و شکوفایی منجر به رشد هرچه بیشتر شرکتها میشود بنابراین لازم است تا دولت سیزدهم برنامههایی را برای حمایتهای مالی از صندوق نوآوری و شکوفایی در دستور کار خود قرار دهد.
رئیس پارک علم و فناوری شریف گفت: خوشبختانه موضوع اقتصاد دانشبنیان به یک گفتمان در داخل کشور تبدیل شده است و بسیاری از مردم از محصولات تولید داخل توسط شرکتها استفاده میکنند؛ همین امر سبب میشود تا به این حوزه بیش از پیش توجه شود و هرچه سریعتر از اقتصاد سنتی فاصله بگیریم.